VERTALINGEN

Vertalingen van zakelijke teksten

Wat is een goede vertaling? Vertalen is meer dan een tekst in een andere taal herschrijven. Wat is de cultuur van het land? Hoe denkt men over zakelijke overeenkomsten?

Daarom zoekt u niet alleen een vertaler, maar ook iemand met achtergrondkennis, zowel van de inhoud van uw teksten, als van het land van herkomst.

EstEnter schakelt moedertaalsprekers in als vertalers voor uw teksten.

Specialisaties
Wij beschikken over vier gespecialiseerde afdelingen. Ons team van specialisten vertaalt uw teksten in de juiste vaktaal.

Juridische vertalingen
Uw juridische tekst komt in handen van vertalers die afgestudeerd zijn in rechten en die ervaring hebben met het rechtssysteem in het land waar u de tekst gebruikt. Denkt u hierbij aan: Overeenkomsten, aanbestedingsdocumentatie, certificaten en contracten.

Technische vertalingen
Wij laten uw handleidingen, technische specificaties of instructies vertalen door ingenieurs. Technische specialisten in het desbetreffende land kijken uw teksten ook nog na.

Financiële vertalingen
Afgestudeerde economen of financiële analisten vertalen uw jaarrekeningen en balansen.

Commerciële vertalingen
Wilt u uw marketingteksten, brochures, websites en presentaties laten vertalen? Creatieve geesten die de cultuur en het consumentengedrag aanvoelen nemen uw teksten onder handen.

Wij ondersteunen u ook bij:

  • Copywriting en redactiewerk
  • DTP en drukproefcorrectie
  • Vertalen van uw website en advertenties
  • Tolkdiensten in Nederland en in het buitenland